Najgori kozmetički proizvodi

Najgori kozmetički proizvodi

Kozmetika u nastavku ide u isti krug pakla kao Star Wars prequeli i reggae.

Dita Von Teese gel eyeliner
Obožavam Ditu do te mjere da bih vjerojatno kupila i govno s njenim potpisom. Zapravo i jesam- Dita Von Teese gel eyeliner. Čovjek bi mislio da će retro diva čiji trademark su savršeno iscrtane mačkaste oči staviti potpis isključivo na kvalitetan tuš. Ali ne. Mek kao jantar (a i cijena je tu negdje) i postojan kao vrba usred tsunamija, Dita Von Teese gel eyeliner je sofisticirano pakiran ugljen. Jednom sam ga iz očaja fenirala da dobijem tekuću teksturu i upalilo je. Dok mi se nije preslikao NA ČELO. Šteta, jer Art Deco trepavice su mi među dražima, kao i njihova sjenila (posebno ona šljokičava), ali neće me više zeznuti glupi marketinški trikovi. Dok Matt Bomer ne napravi parfem.

ARTDECO Gel Eyeliner Dita von Teese


Bourjouis So Laque (Noir de chine 30)

Još jedan crap koji potvrđuje moju tezu o shine proizvodima. Skida se brže od pijane sponzoruše iako se kune u postojanost do 7 dana (možda na Jupiteru?). Uvjerena sam da moj gel za tuširanje sadrži aceton jer kad izađem iz kade nokti mi izgledaju kao da su se hvatali sa šmirgl papirom. Od obećanog latex sjaja isto ništa, tako da Bourjouis So Laque preporučujem za ma(ltre)tirani look. Koristim ga kao korektor kada popravljam svoju black metal poeziju.

image 3 191


Eucerin Anti Redness krema
Kupljena kao poklon osobi koja je imala problem sa suhom, crvenilu sklonom kožom. Nakon čega je osoba imala problem s ekstra suhom, gorućem crvenilu sklonom kožom. Zatim je počelo ljuskanje, peckanje i transformacija u nešto od čega bi i Pyramid Head pobjegao vrišteći. Ukratko, Eucerin Anti Redness krema izaziva raspadanje lica. Hvala bogu, čudotvorna Avene Hydrance krema spasila me prijave za ugrožavanje tuđeg zdravlja. A ovo sranje bih bacila u smeće, ali imala bih grižnju savjesti svaki put kad vidim beskućnika sa psorijazom.

eucerin anti redness krema

 

Toni & Guy Finishing Shine Spray
Proizvod zbog kojeg bježim od bilo čega s tagom shine. Ne, stvarno, prebacujem kanal kad je na telki ‘The Shining’. Pet minuta nakon nanošenja, vlasište ima masni odsjaj, a kosa je na dodir ljepljiva i slamasta u isto vrijeme. Možda sam takva nesretnica da uvijek naletim na najgori produkt najboljih firmi, ali garantiram da Tony & Guy Finishing Shine Spray nije vrijedan 10, kamoli 100 kn. Otkad smo zaratili sa susjedima, špricam s ovim njihove ružne kaktuse da bi čim prije uvenuli. Naravno, sjaje se jače nego ikad.

Toni & Guy Finishing Shine Spray

Imate li vi slična iskustva? Koji su vama najgori kozmetički proizvodi?


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273