Kako ne preboljeti bivše

Kako ne preboljeti bivše

Zašto su reakcije na prekide predvidljivije od izlaska sunca? One troše plaću na radikalnu promjenu frizure, Oni troše kondome s jedva punoljetnim priležnicama. One stalkaju po Facebooku bacajući kletve na ženke koje mu na wall lijepe slike slatkih životinjica, jer zna se da je to zapravo kamuflirani poziv na seks. Naprednije među njima prate i stanje u inboxu i deviznom računu. U napadu alkoholnog delirija Oni će ju, kao zabunom, nazvati da bi u slušalicu zakreštali pomno odabran hit Brkova, a idući dan se ispričavati njenoj mami i jecati koliko im fale njihove fantastične sarme. One lažu frendicama da su stalno bile depresivne jer je imao sićušan penis i propagiraju single status kao nešto najbolje od izuma wc školjke. Zatim udome mačku i nazovu je po bivšem, ali samo zato da nekako opravdaju ljubavnu tetovažu s njegovim mačkinim imenom.

Ima nas svakakvih, sto ljudi dvjesto ćudi (jedna za stvarni život, druga za Facebook) ali svima nam je poznata neizbježna postprekidna faza- ona kad prijateljima dosade naši smaratoni samosažaljenja, a u strahu od emo terora na telefon se prestanu javljati čak i mama i diler. Prije ili kasnije svi završimo u YouTube azilu. Zato sam vam složila Gotye i Adele-free kompilaciju postprekidnih pjesmuljaka. Da vaši ukućani ne pate uz sedamdesetšesti replay ‘I will survive’. Ako vam ni to ne pomogne u prebolijevanju bivšeg, onda ostanite trudni s njegovim bratom. Kao zabunom. Za ostale ultragenijalne savjete kako se osvetiti bivšem konzultirajte se s Cosmopolitanom.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273