Dnevnik jedne mace

Dnevnik jedne mace

Ako ste probali macu u prahu, znate da je pravo čudo. Za one s jeftinijim kartama, ne radi se o mljevenim mačićima, već o biljci koja je milijune nesretnica oslobodila PMS-a, umora i loše volje, uz dugi niz pozitivnih nuspojava (veće sise i ljepši ten, to name a few). No ako na  spomen bio preparata dižete obrvu kao Crkva na kondome, za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte Google: maca benefits & što je to maca. I koliko god volim roleplay, ne igra mi se laičkog farmaceuta; umjesto da se trudim objasniti kako djeluje, donosim vam vlastito iskustvo uzimanja mace.

Dan 1: Smišljanje najmanje ogavnog načina konzumacije- naime maca miriše na Auschwitz i ima okus po sotoninom šupku. Dolazim do sljedećeg rješenja: žličicu maca praha umiješati u malo vode i praviti se da eksam koktel u Tijuani. ¡Olé! E da, jer sam najpametnija od svih pametnih osoba, tik nakon uzimanja u 22h ugledah savjet da se maca prah ne pije kasno jer ometa san. Ostatak noći kontempliram u mraku o smislu života.

Dan 2 : BRUTALNA NERVOZA. Psujem bio vradžbine, Evu i zmije te dižem ušteđevinu ne bih li promijenila spol. Shvaćam da je vrijeme da se zaključam u podrum nakon što vrisnem na muža: “Koji si ti idiot jebote kako nema Nutelle?!?” Onda se sjetim da sam u PMS-u i da jedna doza čarobnog praška neće izliječiti desetljeća hormonalnih poremećaja. Preskačem trening zbog idilične simbiotske veze s kaučem i tješim se naglim povećanjem sisa. Čak i ten mi je neobično čist za one tjedne u mjesecu.

ja u pmsu
Ja na dobar dan PMS-a

Dan 3: Budim se woozy i pere me svejednoća iako je sunce konačno prekinulo ledeno doba, znači PMS je i dalje u punom zamahu. Teturam od frižidera do kauča proždirući sve što mi se nađe na putu. Sjetim se da nisam zalila biljke i rasplačem se. Sise i dalje rastu tempom turske ekonomije, a kad isto primijeti i dragi, uviđam da obećanja o ekstremnom povećanju libida nisu bila tek marketinški trik.

Dan 6: Razmišljamo o odvojenom životu jer ovo postaje ekstremno- spavamo po 5h i jedva razgovaramo. Kad se prvi put nakon par dana vidimo odjeveni, ne možemo vjerovati koliko pucamo od energije i dobre volje. Mislim, kad vam se normalna i PMS osobnost razlikuju do te mjere da Dr. Jekyll i Mr. Hyde djeluju kao iznimno kompatibilan par, energy boost i odlično raspoloženje čudo su usporedivo s popularnošću Kardashian showa. Inače ovisnica o kavi, preskačem ju drugi dan zaredom jer mi ne treba ama baš nikakva dizalica, usprkos rasporedu zbog kojeg bi se i Mandela vratio u zatvor po parče mira.

Dan 7: U istom danu mi nadobudna tinejdžerka stane na nogu jer ne zna rukovati Jeffrey Campbell petama, sajt mi popljuje samoprozvani nadbiskup društvenih mreža i bivši dečko objavi fotku nove hot cure. A ja se na sve to rezignirano nasmiješim kao da sam normalna osoba. Dok razmišljam gdje se učlaniti u kult štovatelja maca praha, shvaćam kakva sam sretnica- neki mjesecima čekaju da maca počne djelovati, a ja tek slabih tjedan dana i to bez nuspojava. Javim ako mi za par godina naraste druga glava. Na koljenu.

Ukratko, maca prah preporučujem svima koji umjesto antibaby pilula traže prirodno rješenje za hormonalne poremećaje. Ili nemaju para za boob job.
A ako već imate iskustva s macom, bilo pozitivna bilo negativna, omacite komentar.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273