Izlet u Bibian Blue, kraljevstvo korzeta

Izlet u Bibian Blue, kraljevstvo korzeta

Večer 25. rođendana provela sam u transu na koncertu Dead Can Dance, no jutro sam mjesecima unaprijed rezervirala za posjet jednom od luksuznijih butika u Barceloni. Već raskošno uređen izlog s dvjema couture kreacijama dao je naslutiti erupciju luksuza koja se skrivala iza staklenih vrata, a kad tamo, nimalo suptilan rozi interijer nalik na predvorje ekskluzivnog bordela, idealan dom za sulude kreacije u retro, steampunk, goth i fetish stilu. Samo sam čekala da uleti Marija Antoaneta i pošalje me na giljotinu jer joj kopam po ormaru. Jedan pogled na nedavno prezentiranu AW 2013/14 kolekciju “Caged Love” i bit će vam jasno zašto sam se na trenutak zapitala jesam li u Disneyjevom filmu.

 

bibian silent view

Rijetko koji alt dizajner ima taj talent i sreću da nađe put do srca (i novčanika) fashionistica te si tako priušti jedini butik u centru Barcelone gdje možete u donjem rublju dragati prepariranu sovu. Osim sve samo ne praktičnog dizajna inspiriranog ultraženstvenom siluetom, stilski potpis Bibian Blue definiraju kvalitetne tkanine, većinom luksuzne svile i sateni, kao i sposobnost da transformira nositeljice u umjetničko djelo s 20-centimetarskim strukićem. Cijene korzeta kreću se oko 150 eura, no znaju i trostruko narasti pojave li se detalji poput francuske čipke i Swarovski kristala. Kako mi je bio rođendan, priuštila sam si koketiranje s više modela dok se nisam utegnula u najljepši korzet koji sam ikad vidjela / dotaknula / sanjala da dizajniram u kolaboraciji s Ditom i Mr. Pearlom.

IMG_20130212_221438

2012-10-22 12.27.51

2012-10-22 12.29.43

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273