Vania Zouravliov: The golden age of grotesque

Vania Zouravliov: The golden age of grotesque

Imam fetish na crtačke genije. Pogotovo na one koji imaju fetish na art nouveau, izopačene heroine zarobljene u voajerskim kadrovima i ero guro. Među njima je i ruski virtuoz s engleskom adresom, mladić zvan Vania Zouravliov, čiji kinky art epitomizira podsvjesne želje, znate one koje eruptiraju u čudnim snovima nakon kojih se budite preznojeni. Subverzivno da, vulgarno nikako. Iako je već s 13 postao međunarodna zvijezda, Vania je enigmatičan poput svojih crteža, pa su njegovi istupi u javnosti fenomen rjeđi od  pametnih naslova u Jutarnjem (pretjerujem, ha?).

Možda Vania šuti jer je svjestan da elokvencija njegovih slika višestruko preseže onih poslovičnih 1000 riječi. Da je živ, Aubrey Beardsley (ilustrator Wildeove Salomé koji je volio hraniti paunove kruhom natopljenim absintom), bio bi ponosan. Tko zna što si o Vanii misli Takato Yamamoto.

Savjet: ukoliko osjetite snažnu potrebu da dirate gospođice sa slika u nastavku, ne trčite psihijatru, već naručite monografiju jednostavno nazvanu ‘Vania’ preko Amazona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273