OS Accessories: Return of the primordial

OS Accessories: Return of the primordial

Iscrpljena višesatnim kopanjem, gotovo odustajem od traganja da bih tren kasnije konačno otkrila dragocjene kosti. Zvučim kao volonter iz podnožja bosanskih piramida, ali moje otkriće nije arheološkog predznaka, već modnog. Iako su modeli s poremećajima prehrane odavno dokazali da kosti i moda idu ruku pod ruku, više me zaintrigirao daleko zdraviji manifest te čudnovate simbioze koji dolazi iz radionice OS Accessories.

 

Fishbone necklace, 58$

 

Vertebrae necklace, 160$

 

Fatalna atrakcija koju osjećam prema dijelu kolekcije posljedica je mog fetisha na lubanje. I ljubavi prema primitivizmu, jer ipak sam s Balkana.  Možda je baš ta primordijalna, pa i morbidna crta kolekcije razlog zašto koščati asesosar podjednako privlači blatom okupane deathrockere (da, da, ciljam na Virgin Prunes) i hodajuće stilske teatre poput Daphne Guinness. Premda bi realističnost dizajna mogla na tren zbuniti paleontologe i uzbuniti životinjske aktiviste, nakit sa životinjama ima manje veze od mog prethodnog posta i zapravo je izrađen od poliuretana i industrijskih elemenata, uglavnom vijaka i mini čavala. Čak su i cijene pristupačne ako se uzme u obzir svestranost i veličina (VELIČINA?!?) komada. Umalo zaboravih najbolji dio- shipping je besplatan!

Iako su OS-ovci već definirali misiju sloganom giving your personal style some teeth, predlažem da razmotre promjenu u bones that give your style a boner.
Razgledajte ostatak kolekcije i shvatit ćete zašto.

P.S. Baš me zanima kako bi neki omanji pas reagirao kad bi se dočepao jedne od ovih koskica…

 

Detalj iz lookbooka (I)

Ribcage Necklace, 58$

 

Detalj iz lookbooka (II)

 

Birdskull Necklace, 28$

 

Detalj iz lookbooka (III)

 

Cluster of bones necklace, 51$

 

 

Horn necklace, 58$

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273