Atelier Sylphe: couture design with a fetish twist

Atelier Sylphe: couture design with a fetish twist

Tri su stvari u kojima me Francuzi dosad nisu razočarali: vino, filmovi i moda. Vidjevši prije par mjeseci kolekciju korzeta iz radionice Atelier Sylphe, prvo sam pomislila da se radi o visokoj modi i da će cijena stoga biti peteroznamenkasta. Bila sam u krivu. Ispada da je unikatan korzet nezemaljske konstrukcije, čiji suludo prekrasan dizajn podsjeća na najbolje couture dane Jean Paul Gaultiera, dostupan po cijeni od 300-tinjak eura.

Od materijala dominira visoko kvalitetni pvc (čini se da imaju istog dobavljača kao Thierry Mugler), a gumu upotrebljavaju za izradu asesoara poput maski ili pojasa. Nemam apsolutno nikakve stilističke zamjerke, uvjerena sam da je Atelier Sylphe u stanju ispuniti snove svakog ljubitelja utezanja, sjajnih materijala i dekadencije.

 

TRIVIA :: Iako broji oko 5 svjetski poznatih brandova koji se bave izradom latex odjeće i korzeta, Pariz i dalje nema regularni fetish party, ako izuzmemo povremena gostovanja londonskog Torture Gardena. A domaći fetišisti se žale da je Zagreb dosadan :)

 

Onda, je li vas Atelier Sylphe uspio oduševiti? Ili niste baš impresionirani?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prepoznajete li inspiraciju za ovaj dizajn? hint: JPG & Dita


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273