A is For Arsenic: Ostanite kul i na 35 celzijaca

A is For Arsenic: Ostanite kul i na 35 celzijaca

Ljubitelj/ica ste kože i latexa? Onda imate dodatan razlog za preziranje ljetnih vrućina. Korzeti, ekstremne pete i pvc tajice također nisu najsretniji izbor za 35 celzijaca. No postoji način da na sebi imate korzet, mrežaste čarape i ball gag bez rizika od kolabiranja. Ili pak prijave policiji zbog remećenja javnog reda i mira.

 

A is for Arsenic namijenio je ovu limitiranu t-shirt kolekciju svima koji se subverzivnog imidža ne žele odreći, već ga  prilagoditi ljetnim uvjetima. Tamnih boja i efektnih printeva, ove majice dramatične su poput heroina nijemih filmova- nesumnjivo glavne inspiracije za nastanak lako prepoznatljivog dizajna s potpisom Amelie Arsenic. Najprovokativniji motiv svakako je “Damsel in Distress”, odnosno pin-up ljepotica sputana užetom, oteta sa stranica vintage fetish časopisa kao što je Bizarre i prilagođena 21. stoljeću uz dodatak par tetovaža. John Willie bio bi ponosan na evoluciju svoje omiljene teme. Majice koštaju 25 funti, a ako vam je u oči upao i fantastičan latex asesoar, strpite se do kraja srpnja kad bi trebao biti dostupan u web dućanu. Plaćo, brže malo.

Listajući lookbook u nastavku posta, mogu samo zaključiti da fetish u dvoboju s ljetom vodi 1:0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273