Imate li uho za pileće nogice?

Imate li uho za pileće nogice?

Kako se ove godine baš i nisam iskazala rođendanskim poklonima, bacila sam se u preventivnu potragu za unikatnim nakitom. Pet minuta kasnije, otkrila sam čari taksidermije i profinjene obrade metala. Sad samo trebam pričekati 8 mjeseci do roćkasa frendica voljnih ukrasiti svoje uši pilećim nogicama i krakovima hobotnice.

 

Čak ima i nalakirane noktiće <3

 

Dizajner ovih naušnica OctopusMe uistinu živi svoj "mokri" san

 

Taman kad se stišala panika oko ptičje gripe, nešto benignija verzija pticomanije poharala je modni svijet sredinom 2010. godine: ogrlice, špangice, haljine, pa čak i cipele s motivom ptičica iskakale su iz svakog ormara, da ne kažem gnijezda. To je jednom zauvijek potvrdilo moju tezu da svi imaju barem jednu prijateljicu fasciniranu pernatim dvonošcima. Doduše, moja frendica je svoju pticofiliju odnijela korak dalje kad je na listu desne noge dala istetovirati kokoš (ne pauna, ne rajsku pticu, već kokoš vulgaris). Stoga ne sumnjam u njeno oduševljenje budućim poklonom, mada se pitam kako će na ovaj bizaran asesoar reagirati njezin papagaj.

 

Iz Miu Miu kolekcije, S/S 2010

 

 

Kate Spade je ultimativni camp simbol pretvorila u efektnu torbicu

 

Izgleda da su Paul i njegov osmokraki nasljednik podbacili u popularizaciji hobotnica. Gotovo je nemoguće naći ih izvan akvarija, oceana i plata ribljih restorana. Čak se i jadan Google zbunio nad mojim upitom “octopus fashion” te me nespretno preusmjerio na tentacle porn. Uz par rijetkih iznimaka navedenih dolje, dizajneri očito ne nalaze inspiraciju u ovim simpatičnim glavonošcima. Što mislite, ima li šanse da u 2012. uplivaju kao novi trend?

 

 

 

collectivechaos misli i na krakate djevojke

 

 

glavonožac na glavi- why not?

 

 

u krajnjem slučaju, poslužite se pravom hobotnicom. photo by: Daikichi Amano

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/content/84/7859384/html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273